Festlokal Helsingborg bröllop

Om du letar efter den perfekta festlokal i Helsingborg för bröllop så är du på rätt ställe. Vi har flera alternativ – varav några är bland de exklusivaste lokalerna som finns i Helsingborg.

Vi vet att en bra festlokal i Helsingborg för bröllop är svårt att hitta – och vi vet att det är viktigt att lokalerna är både fina och uppfyller alla önskemål.

Vi har främst två olika festlokaler som passar perfekt för bröllop. Vår finaste och mest exklusiva lokal är en takvåning ovanför universitetshuset i Helsingborg. Denna lokal är högt i tak och har en stor uteterass – och en fantastiskt vy över hela Helsingborg och sundet. Lokalen är samtidigigt som den är luftig även intim och personlig – med ett maxantal på 50 personer är den perfekt för det lite speciella bröllop med de närmaste, som verkligen ska bli ett minne för livet.

En annan lokal som är mycket passande är Konsul Perssons Villa. Denna lokal ligger precis vid Stadsparken och dess annor från 1800-talet ger en mycket trevlig och gammaldags atmosför. De K-märkta lokalerna är verkligen i en klass för dig, men stora kaminer i rummen och tapetter som är flera hundra år gamla.

Vilken festlokal i Helsingborg för bröllop du än väljer kan vi erbjuda cateringsalternativ och service runt bokningen – vare sig det bara gäller serviringspersonal eller bartenders för den sena kvällen eller kanske underhållning som garanterar många skratt?

Tveka inte att kontakta oss om du är intresserad av en festlokal för bröllop.